Szkoła Bemke organizuje warsztaty kulinarne z Top Chefami„GLUTEN APPETIT - Nie taki gluten straszny!
Szkoła Bemke zaprasza na warsztaty kulinarne z Top Chefami

Szkoła Bemke organizuje warsztaty kulinarne z Top Chefami„GLUTEN APPETIT - Nie taki gluten straszny!”. Zostały ostatnie wolne miejsca.

W sobotę (19.11) od godziny 10:00 na terenie nowo powstałej Szkoły Campus Bemke w Keczy Dolnej odbędą się warsztaty kulinarne z Top Chefami  – „GLUTEN APPETIT - Nie taki gluten straszny!”. Podczas nich nie zabraknie zabawy z mąką, wiedzy na temat zdrowego odżywiania, nauki wyrabiania ciasta na makaron (w różnych odsłonach), rodzinnej atmosfery, poznawania tajników kuchni, nowych smaków, degustacji dań.

Rodzinne warsztaty kulinarne to doskonały pomysł na wspólną aktywność i spędzenie czasu z rodziną. Bohaterami wydarzenia będą dzieci, które pod opieką rodziców i Top Chefów:  Marioli Monczak i Bartosza Gadziny przyrządzą niesamowite dania m.in. SHREKOWE TAGLIATELLE, czy PIEROŻKI Z DYNIĄ i ORZECHAMI .

Mariola Monczak to szefowa Kuchni w Restauracji „Pod Papugami”. Zajęła I miejsce w „Kulinarnym Rajdzie Mistrzów” i zakwalifikowała się do finału Kulinarnego Pucharu Polski. Odbyła staż w prestiżowym Institut Paul Boucuse w Lyonie i jest aktywna w akcjach społecznościowych związanych z gotowaniem i promowaniem zdrowego żywienia. Uczestniczka polskiej edycji programu Top Chef.

Z  kolei Bartosz Gadzina to  kucharz, rolnik, restaurator, wieloletni doradca gastronomiczny. Realizuje swoje pasje kulinarne od 20 lat. Doświadczenie zdobywa w brytyjskich, francuskich i polskich restauracjach. Twórca  marki Beksien.

Zostało jeszcze kilka wolnych miejsc!

(AS)

NAPISZ DO NAS: kontakt@wadowiceonline.pl

Nie masz uprawnień do komentowania tego artykułu.