Galicjanka Parkowa  przy Parku Miejskim w Wadowicach  zaprasza osoby pełnoletnie na kolację degustacy
Drukuj
Galicjanka Parkowa zaprasza na kolację degustacyjną "Polskie Smaki połączone z winami z Polskich Winnic"
artykuł sponsorowany

Galicjanka Parkowa  przy Parku Miejskim w Wadowicach  zaprasza osoby pełnoletnie na kolację degustacyjną "Polskie Smaki połączone z winami z Polskich Winnic". Przygotowano wyjątkowe menu które ubarwi sommelier marki Kondrat Wina Wybrane Jan Witkowski.

Zapraszamy wszystkich smakoszy, którzy ukończyli 18 lat do uczestnictwa w wyjątkowym wydarzeniu organizowanym przez Restaurację Parkowa Galicjanka!

Kolację degustacyjną, podczas której zaprezentujemy najwyższej jakości dania zainspirowane polską kuchnią, doskonałe w połączeniu z wyselekcjonowanymi polskimi winami które zaprezentuje i oprowadzi swoimi komentarzami mistrz w dziedzinie win – Jan Witkowski ekspert firmy Kondrat Wina Wybrane.

Kolacja odbędzie się w restauracji Parkowa przy Parku Miejskim w Wadowicach najbliższą sobotę (18.11) o godzinie 19.00. Mamy nadzieję, że ta noc pełna smaków i elegancji stanie się niezapomnianym wydarzeniem dla wszystkich pasjonatów kulinarnej i winiarskiej podróży.

Rezerwacja miejsc pod numerem telefonu: 33 488 01 10

 

Odkrywanie Polskich Smaków:

Nasz szef kuchni Radosław Kamiński przygotował wyjątkowe menu, które uwzględnia tradycyjne polskie składniki w nowoczesnych kompozycjach. Odkryjcie z nami bogactwo smaków i aromatów, które kultywujemy, inspirując się polską kuchnią.

Manager restauracji Piotr Bartuś wraz ze swoim zespołem zaserwuje m.in.:

Starter: Piernik korzenny, śliwka Rozpocznijcie kolację od intensywnego i aromatycznego piernika korzennego, który w doskonały sposób łączy się z delikatną śliwką. To połączenie smaków otworzy Wasze podniebienie na resztę kulinarnego świata, jaki przygotowaliśmy.

Danie Główne II: Filet z pstrąga potokowego, gratin ziemniaczany z wędzonym serem, pesto z buraka Odkryjcie magię potokowego pstrąga w połączeniu z gratinem ziemniaczanym, wędzonym serem i pesto z buraka. To eleganckie danie, w którym smaki Beskidu przenikają się i tworzą wyjątkową harmonię.

Najlepsze Polskie Wina:

Podczas kolacji degustacyjnej nie mogło zabraknąć doskonałych towarzyszy smaku – polskich win. Z myślą o naszych Gościach sommellier marki Kondrat Wina Wybrane Jan Witkowski starannie skomponował selekcję win, prezentującą różnorodność i wysoką jakość trunków z najlepszych polskich winnic, m. in. Winnica Turnau i L’Opera.

Dlaczego Warto Przyjść?

To wyjątkowe wydarzenie to nie tylko okazja do delektowania się wyśmienitymi potrawami i winami, ale także możliwość spotkania się z pasjonatami kulinariów oraz zespołem naszej restauracji. Atmosfera będzie sprzyjać wymianie doświadczeń i rozmowom o smaku.

Podsumowanie:

To menu degustacyjne to nie tylko zbiór dań, ale prawdziwa podróż przez polskie smaki, ukoronowana doskonałymi polskimi winami. Niech kolacja w Smaki Beskidu stanie się niezapomnianym wydarzeniem, które połączy smaki, tradycję i nowoczesność. Rezerwujcie swoje miejsce już dziś i doświadczcie niepowtarzalnego smakowego festiwalu!

Bądźcie z nami, aby odkrywać Polską Kuchnię i Wina na nowo!

Rezerwacja miejsc:

Telefon: 33 488 01 10

Cena menu wraz z winami od osoby: 175 złotych.

Oferta skierowana wyłącznie do osób pełnoletnich!

 

artykuł sponsorowany
NAPISZ DO NAS: kontakt@wadowiceonline.pl

Ostatnie artykuły z kategorii Sponsorowane:

Padon. Mamy wszystko dla Twojego dachu

Gdzie kupić dobry materac? Praktyczny przewodnik ze sprawdzoną ofertą online i stacjonarną

Jak powstają dwuteowniki? Przyglądamy się procesom wytwarzania i zastosowaniom tej technologii

Silne skurcze nóg – jaki lek stosować?

Jakie zalety posiada rower elektryczny?